Wethouder Klompstraat 6
|
Staphorst
|
Tel. 0522 – 46 15 52

Allround installatiemonteur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround installatiemonteur voor woningbouw en utiliteitsprojecten. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van installaties in de luxe woningbouw en utiliteitsprojecten. Je bent van begin tot eind betrokken bij het werk. Ook ben je goed in het opsporen en verhelpen van storingen.

Wie ben jij?

Uiteraard heb je een opleiding in de installatietechniek. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je hebt de wil om te blijven leren en gaat geen uitdaging uit de weg. En wilt ook graag meer weten over werktuigbouwkunde. Je bent flexibel, klantgericht en denkt in oplossingen. Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten technieken tegenkomt en dus ook veel kan leren. Doorgroeimogelijkheden op termijn zijn bespreekbaar.

En:

– We leren je eigen projecten te beheren en te leiden;
– Je kunt direct beginnen;
– Een eigen bus en professioneel gereedschap;
– Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt;
– Opleidingsmogelijkheden;
– Een informeel maar professioneel team met ruim 30 collega’s.

Solliciteren of vragen over de bovenstaande vacature?
Stuur je contactgegevens naar jrkooiker@kooikerinstallatie.nl ter attentie van Jan Roelof Kooiker en we nemen contact met je op of bel ons op 0522 – 46 15 52.