Kooiker installatie b.v. is een veelzijdig installatiebedrijf. De onderneming is in 1984 opgericht door Hendrik Kooiker, destijds nog onder de naam Kooiker Elektro maar na een aantal jaren van innovatie en marktverkenning gewijzigd in Kooiker installatie b.v.

Vanwege het feit dat Kooiker zich niet meer uitsluitend bezig houd met Electro maar allround bezig is met innovatieve en vernieuwende activiteiten in de installatie wereld, zowel op het gebied van (E) Electro als ook op het gebied van (W) Werktuigbouwkunde, automatisering, beveiliging, besturingstechniek en duurzame energievoorzieningen.

bedrijf
Nieuwe technieken

Directeur ing. H. Kooiker zegt daarover: “Ons installatiebedrijf loopt voorop in het toepassen van nieuwe technieken. Wij installeren systemen waarmee onze klanten aardwarmte en overige alternatieve energiebronnen kunnen gebruiken. Woningen en gebouwen kunnen wij volledig automatiseren, we zijn professioneel partner van KNX.” KNX is een software applicatie die het beheer van installaties mogelijk maakt via een bus-systeem zowel in kleine als zeer grote projecten.

Verantwoord
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Kooiker installatie b.v. Daarom werkt Kooiker installatie b.v. met duurzame technieken, scheidt afvalstromen en heeft een goed en verantwoord personeelsbeleid.

Samenwerking
Onze professionele werkwijze maakt ons een professionele partij om mee samen te werken. Eigenaar Hendrik Kooiker: “Wij combineren onze vakkennis en expertise¬† met een nauwkeurige en verantwoorde¬† manier van werken. Afspraken komen we altijd na. Daarom zijn onze klanten tevreden en komen ze graag bij ons terug.”


Bij ons is uw project in goede handen!

ing. H. Kooiker

Veiligheid en duurzaam

Kooiker installatie b.v. is gevestigd in Staphorst en heeft ruim vijfentwintig, zeer betrokken, medewerkers. Werkt aan de aanleg en onderhoud van systemen voor de distributie van water, verwarming, elektriciteit, veiligheid en duurzame energie in de breedste zin van het woord, uiteraard met aandacht voor wetgeving, veiligheid en het milieu.