bedrijf
U wilt uw sanitair probleemloos kunnen gebruiken en ongestoord beschikken over stromend water. Vakkundig aangelegd leidingwerk vormt daarvoor de basis.

Loodgieter
Kooiker installatie b.v. zet haar jarenlange ervaring met loodgieterwerken graag voor u in. Voor de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering kunt u vertrouwen op onze expertise. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe installaties.

Leidingen
Is uw riolering niet meer in goede staat? Afvoer verleggen of laten aansluiten op het riool? Wij repareren, verleggen of vervangen uw leidingen vakkundig.

Klimaatbeheersing

Kooiker installatie b.v. is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en geeft deskundig advies. Bij het tot stand komen van uw wensen maakt Kooiker installatie b.v. een compleet ontwerp voor de installatie van de klimaatbeheersing. Deze installaties plaatst Kooiker met complete klimaatinstallaties, inclusief verwarming, ventilatie en warmteterugwinning, in bedrijfsruimtes, winkels, woningen, serverruimtes en grote kantoorpanden. Ook oplossingen zoals het conditioneren van archiefruimten en wijnkelders behoren tot de mogelijkheden.
inc_topicbar_6_2321986537