Zonne-energie
Energie opwekken via de zon? Het is duurzaam en kostenbesparend. Met zonnepanelen, PV-systemen of zonnecollectoren zet u zonne-energie om in elektriciteit. Een slim systeem als u een forse energiebesparing wilt. De aanschaf van de systemen verdient u snel terug.
Voornamelijk zijn er twee technieken in gebruik die zonlicht omzetten: zonnecollectoren en zonnepanelen. Hierbij kan de particuliere markt geen subsidie krijgen voor zonnepanelen.

PV-systemen
Fotovoltasche panelen (kortweg PV-paneel) zetten net als zonnepanelen zonne-energie om in elektriciteit. Het is een elektrisch systeem voor zonne-energie.

Zonnecollectoren
Met zonnecollectoren wekt u warmte op door stromend water. Met behulp van de zonneboiler zet de zonnecollector de elektromagnetische straling van de zon direct om in warmte.

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Het is eenvoudig toepasbare en een milieuvriendelijke techniek. Teveel opgewekte elektriciteit kan aan het elektriciteitsnet worden geleverd. De markt heeft steeds meer producten waarbij zonnecellen geintegreerd worden in bouwmaterialen Hierbij denken we aan dakbedekking, dakpannen of gevelpanelen.

Subsidie voor zonnepanelen
Als particulieren kunt u geen subsidie meer aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen. Inmiddels is het subsidiebudget voor 2012 en 2013 op.

Kooiker installatie b.v. zoekt voor u naar duurzame oplossingen voor energieverbruik. Zo kunt u ook energie opwekken via aardwarmte. Wij zetten onze ervaring graag in voor uw project.

Klimaatbeheersing

Kooiker installatie b.v. is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en geeft deskundig advies. Bij het tot stand komen van uw wensen maakt Kooiker installatie b.v. een compleet ontwerp voor de installatie van de klimaatbeheersing. Deze installaties plaatst Kooiker met complete klimaatinstallaties, inclusief verwarming, ventilatie en warmteterugwinning, in bedrijfsruimtes, winkels, woningen, serverruimtes en grote kantoorpanden. Ook oplossingen zoals het conditioneren van archiefruimten en wijnkelders behoren tot de mogelijkheden.

inc_topicbar_6_2321986537