Kooiker installatie b.v. is een allround installatiebedrijf, in 1984 opgericht door Hendrik Kooiker. Het bedrijf opereert vanuit Staphorst en heeft ruim dertig medewerkers in dienst. Kooiker werkt aan aanleg en onderhoud van uw systemen voor water, verwarming, elektriciteit en veiligheid.

Nieuwe technieken
Hendrik Kooiker: “Ons installatiebedrijf loopt voorop in het toepassen van nieuwe technieken. Wij installeren systemen waarmee onze klanten aardwarmte kunnen gebruiken. Woningen en gebouwen kunnen wij volledig automatiseren, we zijn professioneel partner van KNX.”

Verantwoord
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Kooiker installatie b.v. Daarom werkt Kooiker installatie b.v. met duurzame technieken, scheidt zij afvalstromen en heeft zij goed personeelsbeleid.

Samenwerking
Onze professionele werkwijze maakt ons een prettige partij om mee samen te werken. Eigenaar Hendrik Kooiker: “We combineren onze vakkennis met een nauwkeurige manier van werken. Afspraken komen we na. Daarom bevelen onze klanten ons aan en komen ze graag bij ons terug.”

Partijen
De klanten van Kooiker installatie b.v. zijn zeer uiteenlopend. Kooiker werkt onder meer voor particulieren, (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars, kerken, overheidsinstanties, woningcorporaties, zorginstellingen en adviesbureaus. De installaties worden aangelegd in zowel nieuwbouw als in bestaande bouw.

Klimaatbeheersing

Kooiker installatie b.v. is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en geeft deskundig advies. Bij het tot stand komen van uw wensen maakt Kooiker installatie b.v. een compleet ontwerp voor de installatie van de klimaatbeheersing. Deze installaties plaatst Kooiker met complete klimaatinstallaties, inclusief verwarming, ventilatie en warmteterugwinning, in bedrijfsruimtes, winkels, woningen, serverruimtes en grote kantoorpanden. Ook oplossingen zoals het conditioneren van archiefruimten en wijnkelders behoren tot de mogelijkheden.
inc_topicbar_6_2321986537