Klimaatbeheersing
Kooiker installatie b.v. is als totaal installateur specialist in luchtbehandeling. Luchtbehandelingstechniek is meer dan verse lucht toevoegen en lucht afvoeren. Ontwikkeling
Het belang van klimaattechniek in gebouwen neemt sterk toe. De eisen ten aanzien van het comfort, gezondheid en energiegebruik liggen steeds hoger. Daarnaast is de techniek voor het beheersen van het binnenklimaat van gebouwen sterk in ontwikkeling.

Kerken
In grote gebouwen als kerken heeft Kooiker installatie b.v. veel ervaring
opgedaan. In dergelijke ruimtes moet de installatie snel kunnen schakelen en voldoende capaciteit hebben voor aanvoer en afvoer. Maar ook voor het filteren, op temperatuur brengen van de lucht en de juiste luchtvochtigheid. Hierdoor ontstaan complexe systemen waarvoor de nodige ervaring vereist is.

Advies
Deskundig advies nodig voor de klimaatbeheersing in uw ruimte(s)? Kooiker installatie b.v. zet haar ervaring in voor een onderbouwd advies.

Klimaatbeheersing

Kooiker installatie b.v. is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en geeft deskundig advies. Bij het tot stand komen van uw wensen maakt Kooiker installatie b.v. een compleet ontwerp voor de installatie van de klimaatbeheersing. Deze installaties plaatst Kooiker met complete klimaatinstallaties, inclusief verwarming, ventilatie en warmteterugwinning, in bedrijfsruimtes, winkels, woningen, serverruimtes en grote kantoorpanden. Ook oplossingen zoals het conditioneren van archiefruimten en wijnkelders behoren tot de mogelijkheden.
inc_topicbar_6_2321986537