Wij zoeken een all-round monteur elektrotechniek en installatietechniek en/of schoolverlaters met één van de genoemde opleidingen:

Monteur installatietechniek

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste installatie monteur, met de mogelijkheid om door te groeien in de duurzame techniek. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van installaties. Je bent van begin tot eind betrokken bij het werk. Ook ben je goed in het opsporen en verhelpen van storingen.

Wie ben jij?
Uiteraard heb je een opleiding in de installatietechniek. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je hebt de wil om te blijven leren en gaat geen uitdaging uit de weg. En wilt graag meer weten en leren over duurzame technieken. Je bent flexibel, klantgericht en denkt in oplossingen. Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B.

 

En een:

Monteur Elektrotechniek woningbouw/utiliteit

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste monteur voor de woningbouw en utiliteitsprojecten. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van installaties in de luxe woningbouw en utiliteitsprojecten. Je bent van begin tot eind betrokken bij het werk. Ook ben je goed in het opsporen en verhelpen van storingen.

Wie ben jij?
Uiteraard heb je een opleiding in de elektrotechniek. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je hebt de wil om te blijven leren en gaat geen uitdaging uit de weg. En wilt ook graag meer weten over werktuigbouwkunde. Je bent flexibel, klantgericht en denkt in oplossingen. Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten technieken tegenkomt en dus ook veel kan leren. Doorgroeimogelijkheden op termijn zijn bespreekbaar.

En:
· we leren je eigen projecten te beheren en te leiden;
· je kunt direct beginnen;
· een eigen bus en professioneel gereedschap;
· een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt;
· opleidingsmogelijkheden;
· een informeel maar professioneel team met ruim 30 collega’s.

Solliciteren of vragen over één van de bovenstaande vacatures? Stuur je contactgegevens naar info@kooikerinstallatie.nl ter attentie van Hendrik Kooiker en we nemen contact met je op of bel ons op 0522-461552.

Kooiker installatie b.v. is een regionaal opererend technisch installatiebedrijf. Wij leveren veelal installaties volgens vooruitstrevende beschikbare technieken, welke tot stand komen door goed overleg met de opdrachtgever. Aandachtspunten hierbij zijn: kwaliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en energie- en milieu besparend. Vrijwel alle voorkomende installaties in gebouwen worden door ons in eigen beheer ontworpen, berekend, getekend (3-D, Revit), uitgevoerd en beheerd.

Daarbij is Kooiker installatie b.v. al jarenlang actief op het gebied van elektrotechnisch en werktuigbouwkundige installatietechniek. Wij zijn actief in een regio tot 100 km rond Staphorst. Kwaliteit,

innovatie, betrouwbaarheid, ontzorging en vakmanschap staan binnen Kooiker installatie b.v. centraal. Bij alles wat we doen, kiezen we voor de meest duurzame oplossing.

Gasloos bouwen is voor velen een nieuwe trend. Kooiker installatie b.v. heeft hier al bijna 2 decennia ervaring mee. Wil jij onderdeel zijn van een groeiend installatiebedrijf dat vooroploopt in de toepassing van nieuwe technieken? Pak je kans en solliciteer op één van de vacatures:

Onze specialismen zijn:
· laagtemperatuur verwarming en hoogtemperatuur koeling d.m.v. warmtepompen (bodemenergie). Dit vanwege de forse energiebesparing en comfortverbetering en gasloos bouwen;
· LED-verlichting met kleurtemperatuurregeling;
· PV-installaties (zonnepanelen);
· Totale klimaatbeheersing in gebouwen middels GBS systemen;
· KNX-installaties en DALI-gestuurde verlichting.

Deze projecten worden vaak in bouwteamverband uitgevoerd waarbij wij optreden als adviseur naar de architect, aannemer en opdrachtgever.