Kooiker installatie b.v. is een regionaal opererend technisch installatiebedrijf. Wij leveren veelal installaties volgens vooruit- strevende beschikbare technieken, welke tot stand komen door goed overleg met de opdrachtgever. Aandachtspunten hierbij zijn: kwaliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en energie- en milieu besparend. Vrijwel alle voorkomende installaties in gebouwen worden door ons in eigen beheer ontworpen, berekend en getekend (3-D, BIM), uitgevoerd en beheerd.

Onze groeimarkten zijn momenteel:

  • laagtemperatuur verwarming en hoogtemperatuur koeling d.m.v. warmtepompen (bodemenergie). Dit vanwege de forse energiebesparing en comfortverbetering;
  • LED-verlichting met kleurtemperatuurregeling;
  • PV-installaties (zonnepanelen);
  • totale klimaatbeheersing in gebouwen.

Deze projecten worden vaak in bouwteamverband uitgevoerd waarbij wij optreden als adviseur naar de architect, aannemer en opdrachtgever.

Om deze groeimarkten goed te kunnen bedienen hebben wij plaats voor een ervaren

► elektromonteur;

► cv-monteur/loodgieter;

Onze voorkeur gaat uit naar monteurs met een brede ervaring op het gebied van de E- en/of de W-installaties, die zelfstandig kunnen werken en leiding kunnen geven aan (hulp-)monteurs. Ook een goede communicatie met de andere betrokken partijen op de bouw is noodzakelijk. Verder kun je goed tekening lezen en dagelijks zorgen dat de juiste materialen tijdig op het project aanwezig zijn.

► tekenaar BIM-Revit.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met enige ervaring en die zich verder wil ontwikkelen in het 3-D tekenen en ontwerpen van installaties. Enige kennis van systeembeheer is een pré.

Wij bieden:

  •  een goed salaris;
  •  goede secundaire voorwaarden;
  •  een prima collegiale werksfeer.

Ben je enthousiast over een van bovenstaande vacatures en zie je een baan binnen Kooiker installatie wel zitten? Wij gaan graag met je in gesprek! Voor vragen kun je contact opnemen met dhr. H. Kooiker (hkooiker@kooikerinstallatie.nl of 0522-461552). Direct solliciteren? Mail dan je CV en motivatie. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een gesprek en de mogelijkheden met je door te spreken.