Wethouder Klompstraat 6
|
Staphorst
|
Tel. 0522 – 46 15 52

Zonne-energie

Energie opwekken via de zon? Het is duurzaam en kostenbesparend. Met zonnepanelen, PV-systemen of zonnecollectoren zet u zonne-energie om in elektriciteit. Een slim systeem als u een forse energiebesparing wilt. De aanschaf van de systemen verdient u snel terug.
Voornamelijk zijn er twee technieken in gebruik die zonlicht omzetten: zonnecollectoren en zonnepanelen. Hierbij kan de particuliere markt geen subsidie krijgen voor zonnepanelen.

PV-systemen

Fotovoltasche panelen (kortweg PV-paneel) zetten net als zonnepanelen zonne-energie om in elektriciteit. Het is een elektrisch systeem voor zonne-energie.

Zonnecollectoren

Met zonnecollectoren wekt u warmte op door stromend water. Met behulp van de zonneboiler zet de zonnecollector de elektromagnetische straling van de zon direct om in warmte.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Het is eenvoudig toepasbare en een milieuvriendelijke techniek. Teveel opgewekte elektriciteit kan aan het elektriciteitsnet worden geleverd. De markt heeft steeds meer producten waarbij zonnecellen geintegreerd worden in bouwmaterialen Hierbij denken we aan dakbedekking, dakpannen of gevelpanelen.

Kooiker installatie b.v. zoekt voor u naar duurzame oplossingen voor energieverbruik. Zo kunt u ook energie opwekken via zonne-energie. Wij zetten onze ervaring graag in voor uw project.